08 خرداد 1401

راهکار برای قفل درب منزل توسط همسر؟

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر بنده چند وقتی هست بعداز هر مشاجره هنگامی که بنده برای کار بیرون منزل میروم در هنگام بازگشت درب خانه را از داخل قفل کرده و مانع از ورود بنده به خانه میشود و علیرغم اخطارهای متعدد بازهم همین کار را تکرار می‌کند خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید از لحاظ قانونی چه کاری میتوانم انجام بدهم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مشخص نکردید زوج هستید یا زوجه مع الوصف اگر چنانچه زوجه باشید زوج حق این کار و ممانعت از ورود شما ب منزل را ندارد این کار جرم هست در صورت تکرار ب کلانتری اطلاع دهید تا موارد صورتجلسه شود و بعد شکایت ترک انفاق مطرح کنید همچنین اگر زوج باشید و منزل بنام شماست اقدام زوجه ممانعت از حق هست و میتوان شکایتی بدین منظور مطرح نمود اوراق از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت گردد موید باشید