08 خرداد 1401

عسرو حرج زوجه باتوجه به طلاق عاطفی

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من میخام ازهمسرم جدابشم ماخیلی وقته طلاق عاطفی گرفتیم ومن واقعادارم اذیت میشم ازاین شرایط لطفاراهنماییم کنین که بایدچی کارکنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با توجه به عسر و جرج به وجود آمده و اگر توافقی بین زوجین باشد می توانید اقدام به طلاق نماید در غیر این صورت می توانید موضوع طلاق عاطفی را بیان تا تمکین خاص راهی جهت طلاق باشد