08 خرداد 1401

شرایط الزام به تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
سمیه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام صبح شما بخیر. امروز صبح در دادگاه جلسه تمکین داریم. خانمم بدون دلیل حدود ۸ ماهه خانه را ترک کرده و مهریه رو اجرا گذاشته و جهیزیه رو قبلا با مامور برده. و من اظهارنامه فرستادم برنگشته و من هرماه به کارت خانمم ماهی ۷۵۰ هزارتومن بابت خرجی واریز کردم. یک ماه قبل از ترک منزل دعوای الکی درست کرد و داد و بیدادکرد و همسایه ها به ۱۱۰ زنگ زدن اومد صورتجلسه کرد و شکایتشو اجرا گذاشت و یک شاهد دروغین آورد اما چون پزشک قانونی نرفته بود و حرفهای خودشو شاهدش تناقض داشتند دادگاه رای تبرئه و منع تعقیب به من داد آیا اگر استناد به ضرب و شتم کند منم این برگه منع تعقیب و واریزی های نفقه رو که کپیشون دارم به قاضی ارائه بدم قاضی خانمم رو به تمکین محکوم میکنه و چندروزخانمم فرصت داره که به خانه برگرده و آیا جهیزیه برده شده و من ناچارشدم وسایل دست دوم که کار میکنند مثل یخچال. لباسشوئی دوقلو. اجاق گاز. تلویزیون با میزش و یک فرش ۱۲ متری و مبل ۷ نفره دارم آیا کارشناس همون روز جلسه برای بازدید میفرستن و خانمم هم باید بیاد اگر خانمم بگه وسایل کهنه و دست دوم هست و باید نو بخری چی؟ آیا به نظرشما کارشناس تایید میکند و چه جوری خبردار بشم که تایید شده و خانمم محکوم به تمکین شده. ممنون میشم توضیحات بیشتری ارائه دهید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما با ارایه قرار منع تعقیب و همینطور واریزی ها واثبات خروج ایشان از منزل مشترک بدون اذن واجازه شما محکومیت ایشان نسبت به تمکین را خواهید گرفت وبا ابلاغ دادنامه شما نسبت به مفاد رای مطلع خواهید شد