09 خرداد 1401

مطالبه مهریه وحق حقوق زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
سمیه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۶ خرداد ۹۹ با مردی که ۳۵ سال از من بزرگتره ازدواج کردم پسراش چند ماه بعد ازدواج متوجه شدن کتکم زدن و منو انداختن بیرون من یک ملک همسرمو به میلغ ده میلیارد تومن بابت مهریه در تاریخ دی ماه ۹۹ توقیف زدم ولی متاسفانه ۴ پسر همسرم با کمک دو وکیل موفق به ازاد کردن ملک دقیقا روز مزایده گردیدن و مهریه و حق و حقوقم پایمال شد من باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی جهت ارشاد وراهنمایی شما نیاز به توضیحات بیشتر در خصوص نحوه رفع توقیف ملک موصوف میباشد