11 خرداد 1401

استحقاق دختر مطلقه از مستمری پدر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری مستمری فرزندان اناث
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام وخسته نباشید ببخشید میخواستم بپرسم حقوق پدربعدازفوت به دخترمطلقه می‌رسد کامل یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت مجرد بودن و نداشتن حقوق شما می‌تواند از مستمری پدر بهرمند شین چنانچه افراد دیگر مثل مادر یا فرزند دیگری وجود داشته باشد مستمری بین شما تقسیم می‌شود در غیر این صورت تمام آن به شما تعلق می‌گیرد.