07 خرداد 1399

خرید و فروش ملک ورثه ای

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده حدود ۲۰ سال پیش یک قطعه زمین به مساحت۳هکتار خریداری نمودم،که آن زمین موروثی بود،بنده زمین را از احدی از وراث خریداری کردم ،کل وراث۵نفر هستد اما تقسیم نامه ای بین سه نفر از برادران نوشته شده است و امضای خواهر و مادرشون که اسمشون توی حصرورثه است پای تقسیم نامه نیست. بنده ۱میلیون تومان در سال۷۹بابت زمین پرداخت نمودم و زمین رو به زمین آبی تبدیل کردم آیا میتونم در صورت ابطال معامله درخواست خسارت کنم؟؟ایا وراث میتونن اجرت المثل از بنده درخواست بکنن؟؟؟ خواهر و مادرشون اومدن و میخوان کل معامله رو باطل کنن ایا میتونن؟؟؟
بنده در سال۷۹یک میلیون تومان بابت زمین پرداخت کردم و زمین رو به زمین ابی تبدیل کردم و قسمتی از ان را به منزل مسکونی تبدیل نمودم و قسمتی از ان را معاوضه کردم.ایا میتونم از فروشنده درخواست خسارت بکنم و هزینه لوله کشی و یک میلیون رو به نرخ روز طلب کنم؟؟ایا میتونن حکم قلع قمع بگیرن؟؟ایا من میتونم بگم سهم دو ورثه ای رو که امضا نکردن میدم اما کل زمین رو نمیدم؟؟
ایا بنده و فروشنده مجازاتی داریم؟؟؟
هردو ساکن یک روستا هستیم.و از موروثی بودن اطلاع کامل داشتم.
اما خریدار در قولنامه قید کرده که هرگونه مشکلی از طرف وارثین پیش بیاد برعهده خودشه.
درضما کل زمین هایی که داشتن ۳۰هکتار بوده و ۳برادر بدون اجازه سایره ورثه همشو به ۱۰نفر فروختن و من یکی از اون ده نفرم.
لطفا به همه ی سوالاتم پاسخ بدید سپاسگزارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سوال شما برای چندمین بار است که ارسال می شود و پاسخ شما داده شده لطفا به بایگانی سوالات خود مراجعه کنید