09 خرداد 1399

حقوق موکل نسبت به وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام طبق قراردادی که بین موکل با وکیل نوشته شده است اگر موکل بخواهد وکیل را عزل کند باید کل حق الوکاله را پرداخت کند و این در حالیست که وکیل به تعهدات خود در قرارداد عمل نمی کند و با مذاکره هم مشکل حل نشده است سیوالم از خدمتتون این است که اگر وکیل به تعهدات خود در قرارداد عمل نکند چه راهکاری برای موکل وجود دارد ؟!! ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت عدم انجام تعهدات وکیل اول اظهار نامه بدهید و یا چنانچه عدم انجام تعهدات وکیل موجب زیان شما شود می توانید موضوع را از طریق دادسرای کانون وکلا پیگیری نمایید