13 خرداد 1401

تقسيم مال مشاع در اداره ثبت

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک ملک مسکونی موقعیت اداری که دارای جواز تجاری اداری است و قبلا هم داروخانه بوده الان ۲ دنگ از آن که حدود ۳۸ متر از ۱۱۴ متر میباشد برای من است و مالک ۴ دنگ مابقی نه قصد فروش نه خرید دو دنگ و نه اجاره ملک را دارد بنده چگونه میتوانم سهم خود را جدا کرده و نسبت به اجاره یا فروش آن اقدام نمایم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد با مراجعه به اداره ثبت درخواست تقسيم مال مشاع را مطرح نماييد.