10 خرداد 1399

فریب در ازدواج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشيد؛ من به مدت ١ ساله ازدواج كردم، همسرم به خاطر انحراف پاي چپ و راست قبل ازدواج عمل جراحي انجام داده است. ولي به من گفت كه شكستگي است به خاطر تصادف؛ من بعد از يك سال اين موضوع رو متوجه شدم. آيا ميتوانم از ایشون شكايت كنم؟ اگر بشود شكايت كرد تكليف مهريه ام چی میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عرض ادب و احترام خدمت شما کاربر گرامی بله به صرف احراز تدلیس در صورتی که بنای عقد بر آن باشد عقد باطل می شد. تشخیص موضوع با قاضی هست. در مورد مهریه در هر صورت حق مطالبه آن را دارید.