10 خرداد 1399

مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید پسرعموی من زنش رو طلاق داده و دو پسر دارند با سن های بالای ۱9 سال و چندسالی هست با یکی دیگه ازدواج کرده و از اون هم یه دختر 3 ساله دارد. میخواستم بدونم اگر این مرد فوت کند، زنش برای گرفتن حقوق مستمری پدر بچه هاش (شوهرش) به امضای پسرها احتیاج داره یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شما کاربر محترم در صورتی که سن فرزندان پسر بالای 18 سال باشد استحقاق مستمری مربوطه را ندارند مگر منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشند و یا اینکه به علت بیماری و یا نقص عضو قادر به کار نباشند. لذا اگر فرزندان پسر این شرایط را نداشته باشند صرفاً زوجه استحقاق مستمری مربوطه را دارد و به امضای فرزندان پسر نیاز نیست.