16 خرداد 1401

بیرون نمودن زوجه توسط زوج و عوض کردن قفل درب

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام،من شوهرم یک خانه داره که سند تک برگ هم داره ولی اون رو بنام مادرش که درقسد حیات میباشد زده حالاشوهرم من رو بدون جهیزیم از خانه بیرون کرده وقفل درب رو عوض کرده آیا میتوانم چون من نمیخوام جدابشم بخاطر جهیزیه که درمنزل هست حکم پلمپ بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید با ۱۱۰ تماس حاصل نموده و عوض کردن قفل درب گزارش شود سپس از طریق مراجعه قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید تا ملزم به باز نمودن درب و ورود شما نماید