10 خرداد 1399

چگونه به حقم برسم؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من در سال۸۱دو قطعه زمین آبی به دو برادر فروختم زمین موروثی بود و بدون اجازه سایر وارثین اقدام به فروش کردم در سال۹۳خواهرم اومد و زمین رو بصورت توافقی توی پاسگاه محل پس گرفتیم و صورت جلسه ای شد که خریدار هیچ حقی نسبت به این دو قطعه زمین نداشته باشه و مبلغ مورد معامله رو به خریدار دادیم و قرار شد من بر روی زمین خودم کاشت و برداشت بکنم،اما خریدار زمین رو با یکی دیگه عوض کرده بود من یک بار زمین رو آبیاری کردم ولی اون کسی که زمین رو عوض کرده بود مانع این شد که من بر روی زمین کار کنم و من مشکل برام پیش اومد تا الان و دیگه سراغ زمین نرفتم.خریدار هیچگونه مدرکی در دستش نیست.من چطور باید شکایت کنم که هم خسارت بگیرم هم خریدار به محازات برسه و زمین رو پس بگیرم؟؟چه مدارکی لازم است که ارائه بدم؟؟
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه اظهار داشتید برادر شما ملک با متصرف تعویض کرده پس بیعی بین برادر شما و آن شخص (شفاهی یا کتبی ) منعقد شده بنابراین متصرف جرمی مرتکب نشده است و چنانچه شما مدرکی مبنی بر اقاله یا فسخ قرارداد دارید بتید علیه برادر خود اقدام کنید چون ملکی که معاوضه شده و دیگر مالکیتی در آن نداشته با شما فسخ یا اقاله نموده و هر گونه خسارت را باید ایشان متقبل شود