10 خرداد 1399

ثبت احوال

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند سال پیش خواستم که فامیلیم را عوض کنم اما خیلی سختگیری می کردن خواستم بدونم الان هم همون شرایط هم برای عوض کردن نام خانوادگی؟ چه شرایطی باید باشه که بتونم عوض کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کمیسیون داخلی در ثبت احوال مخصوص تغییر نام خانوادگی وجود دارد در ابتدا به کمیسیون مراجعه کنید و در صورت عدم حصو ل نتیجه از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید تا دادگاه با شنیدن دلائل شما حکم صادر نماید