11 خرداد 1399

بیمه از کار افتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برادر من سکته مغزی کرده و سمت چپ بدنش فلج شده و زمانیکه این اتفاق افتاد جایی کار نمیکرد که بیمه اش رد بشه ولی ۲ ماه قبل از مریضیش۳ ماه بیمه رد کرده بودن و ده سال سابقه بیمه داره آیا از کارافتادگی شامل حال ایشون می شود یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که سابقه بیمه دارد احتمال قوی از کار افتادگی شاملش میشود به تامین اجتماعی ابندا مراجعه کنید