19 خرداد 1401

بابت اینکه همسرم در خانه پدری و به اصرار پدرش مانده است می توانم از پدر زنم شکایت کنم؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه رضاسلطانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده با خانمم حدود ۳ سال است که ازدواج کردیم ودر خانه پدری بنده نشستیم بعد از این مدت پدر زن بنده اصرار دارد که ما از خونه پدری به مستاجری برویم ومن بخاطر مشکلته مالی گفتم اجازه بدهید تا یادت بگزرد تا پول پیش خونه را زیاد کنیم الان که پول پیش خونه خیلی بالاست ما بخاطر مشکل نازای ۷۰ میلیون خرج کردیم و پدر زنم اصرار به زود در موندن ما می‌کنند خانمم بنده هیچ مشکلی ندارد الانم که خانمم برای سر زدن رفته خونه پدرش پدرش اجازه نمیده که خانمم بگرده پدر زن بنده خودش پیش مادرش زندگی می‌کند و مادر بزرگ خانمم در زندگی ما دخالت می‌کند منم دنبال خونه میگردم که هر موقع خونه پیدا شد بریم اونجا آیا می‌توانم بخاطر نگهداشته خانمم از پدر زنم شکایت کنم خانمم اصرار به برگشتن داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر امکان شکایت از پدر زن را ندارید و مسلما زوجه به سن قانونی رسیده و با میل و اراده خود میتواند به خانه برگردد.