19 خرداد 1401

تغییرنام و اصلاح شناسنامه با نام جدید

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.وقتتون بخیر.من از کودکی با اسمی غیر از اسم شناسنامه ایم شناخته شدم و الان این دو اسمی بودن برام دوگانگی ایجاد کرده اما چون اسمم اسم ائمه س برای عوض کردنش یکم دچار مشکل شدم.میخواستم بپرسم چجوری میتونم اسممو توی شناسنامه تغییر بدم؟ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم امکان تغییر نام وجود دارد بدوا از ثبت احوال و در صورت عدم نتیجه دلخواه از طرق دادگاه اقدام نمایید