13 خرداد 1399

ناپدید شدن زوج

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من قبلاً مشکلم رو خدمتتون عرض کردم بعد از شکایت ترک انفاق وعدم حضورهمسرم در دادگاه این پیام برام اومده که پرونده‌ شما به شعبه5 دادیاری کرمان ابلاغ شده من نمیفهمم یعنی چی؟ دیگه تو سنندج یررسی نمیشه وقاضی اونجا حکم میده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر محل زندگی با همسرتان کرمان بوده به همین علت دادگاه چون وقوع جرم ترک انفاق کرمان است پرونده عدم صلاحیت زده تا دادسرای کرمان رسیدگی کند و پس از صدور قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه کیفری ۲ کرمان ارجاع و رای نهایی صادر می شود