20 خرداد 1401

ازدواج زن ایرانی با مرد غیر مسلمان

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من با آقایی آشنا شدم که پناهنده آلمان از طریق تغییر دین هستن میخواستم ببینم ما میتونیم ازدواج کنیم با هم در صورتی که من مسلمان بمونم و میتونم برای دیدن خانواده در ایران رفت و آمد داشته باشم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم متاسفانه ازدواج باید تابع دولت مرد باشد و چون غیر مسلمان میباشد امکان پذیر نیست