21 خرداد 1401

مرور زمان تعقیب و تحت سلطه بودن شخص متهم در رویه قانون مجازات سال ۹۲

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
سیده پانته آ پورسیدرضا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بله درسته که تبصره در حالتی است که از اول شاکی تحت سلطه رود یا ابتدا مطلع شود سپس تحت سلطه رود.ولی کجای تبصره ذکر شده که اطلاع شاکی و تحت سلطه رفتن حتما قبل از مرور زمان تعقیب باشد. با نوع نگارش تبصره اینجوری انگار به نظر می رسد که برای تحت سلطه بودن زمان خاصی قائل نشده .
منظور بنده این است که چرا حتما فعل اطلاع باید قبل از مرور زمان اتفاق بیفتد تا تحت سلطه بودن پس از آن مشمول مرور زمان تعقیب نشود‌.
اگر فعل اطلاع بعد از مرور زمان تعقیب باشد و سپس تحت سلطه اتفاق بیفتد نمیشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز در رابطه با فوریت سوال شما حاضر به پاسخگویی هستم تز ساعت چهار به بعد شماره تماس09111367679