13 خرداد 1399

ترک زوجه از سوی زوج

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عذر می‌خوام ایشون قبل از ازدواج با من درکرمان زندگی میکردن اما زندگی مشترک ما درسنندج شروع شد و تو سند ازدواج قید شده که اختیار محل زندگی با زوجه میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به زندگی مشترک در سنندج و ترک زندگی و به تبع آن ترک انفاق مرجع صالح برای رسیدگی محاکم سنندج خواهد بود و احتمالا ارسال نیابت برای احضار و‌جلب زوج به کرمان (آدرس محل زندگی فعلی زوج ) صورت گرفته و منتظر جواب و نتیجه این نیابت باشید