13 خرداد 1399

مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید .با توجه به اینکه مهریه عندالمطالبه است بحثی نیست .بین زوجین اختلاف بر سر اینکه شوهر بیکار است و میخواهند جدا شوند به این دلیل -سوال این است که در این مورد مهریه به چه صورت است ؟تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر طرفین توافق بر نحوه پرداخت کنند یا دادگاه رای به تقسیط مهریه بدهد یا زوجه مهریه را ببخشد امکان طلاق هم وجود دارد بیکار بودن زوج تاثیری در اصل بدهی ندارد