14 خرداد 1399

اثبات ادعای استناد به سند بر عهده کیست؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک صورتجلسه ای به تاریخ ۱۰؛۱۰؛۷۰( دهم دی ماه سال۷۰) وجود دارد که در آن معاملاتی به تاریخ های مختلف نوشته شده است که کلا این صورتجلسه معلوم نیست کجاست و هیچکس به آن دسترسی ندارد ولیکن دریک قسمتی از یک وکالت فروش که در دسترس است نوشته شده است بابت معاملات صورتجلسه دهم دی ماه سال هفتاد بین وکیل و موکل تنظیم شده است حالا در دادگاه شخصی قولنامه ای آورده است که ادعا می کند قولنامه ایشان جز لیست دهم دی ماه سال هفتاد است که در وکالت نوشته شده است بنده هم منکر شدم که این قولنامه جز آن لیست است سیوالی که از خدمتتون داشتم این است که آیا ایشان باید ثابت کند که قولنامه شون جز آن لیست است و یا اینکه بنده باید ثابت کنم که جز آن لیست نیست ؟؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هر کسی که قصد استفاده از سند به نفع خود را دارد به سند استناد میکند و طرف مقابل یا سند را قبول میکند یا ادعای جعل یا انکار مطرح میکند . بسته به نوع استناد دارد