14 خرداد 1399

عدم تنظیم سند و برگشت چک

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده تو معامله ملکی یک چک از بابت تنظیم سند دادم که روی چک نوشتم از بابت تنظیم سند ودر مبایعه نامه نیز نوشتم که چک از بابت تنظیم سند میباشدو شرط وصول چک منوط به تنظیم سند میباشد و تاریخ چک رو همزمان با تاریخ تنظیم سند نوشتم متاسفانه فروشنده در موعد مقرر سند نداده و چک بنده رو هم به شخص ثالث انتقال داده و شخص ثالث هم چک رو برگشت زده و فروشنده از بابت برگشت چک که شرط گذاشته بودیم که اگه هر یک از چک ها برگشت بخورد معامله فسخ میباشد سو استفاده کرده و فسخ معامله رو میخواد سوال بنده اینه که فروشنده به تعهدش که تنظیم سند بوده عمل نکرده و بنده نیز چک را به خاطر عدم تنظیم سند که شرطمون بود وصول ندادم به جای این که بنده از ایشون به خاطر عدم اجرای شرط شکایت کنم ایشون زرنگی کردن و از من شکایت کردن بنده باید چیکار کنم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به توضیحات جنابعالی در قرارداد دو شرط وجود دارد که ناقض یکدیگر هستند و زرای بررسی بیشتر باید اصل قرارداد مطالعه و بعد اعلام نظر شود در صورت نیاز از طریق واتس اپ مدارک را ارسال نمایید ۰۹۱۲۲۱۹۷۲۵۵