14 خرداد 1399

ثبت اسناد

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با توجه به مواد 22 و 24 قانون ثبت و آرای شماره 188 مورخ 1336/2/3 و 1653 مورخ 1340/5/10 هیآت عمومی دیوان عالی کشور چنانچه ملکی با رعایت قوانین ثبت به نام شخصی ثبت و سند مالکیت صادر شده باشد ایا دعوی ابطال عملیات ثبتی و سند مالکیت صادره به لحاظ ادعای مالکیت نسبت به ملک ثبت شده قابل استماع است یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به مفاد و مندرجات مواد 22 و 24 قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 1310 و اصلاحات و الحاقات بعدی و همچنین آرای هیئت عمومی دیوان عالی کشور به شماره های 188 مورخ 1336/2/3 و 1653 مورخ 1340/5/10 طرح دعوی اعتراض به ثبت و به ابطال ثبت ملک مورد اعتراض به جهت عدم اطلاع از مقررات ثبت یا عدم اگاهی از انتشار اگهی های نوبتی مربوط قابل استماع نیست.