14 خرداد 1399

مجازات صدمه به شنوایی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام متاسفانه در اثر حادثه بنده به گوش یک کارگر کارخانه سیلی زدم که باعث آسیب شنوایی آن فرد شده
ایشان شکایتی بابت مجازات قضایی ندارند و تنها از بابت محل کار نگرانی دارند که ممکن است در آینده دچار مشکلاتی از بابت عقد قرارداد کارفرما با ایشان شود
حال سوال اینجاست که با توجه به این که ایشان از شکایت در محکمه قضایی منصرف هستند ولی از باب اداره کار و مشکلات احتمالی کاری دلواپس
،برای بنده چه پیش خواه آمد، اداره کار می‌تواند در مقام شاکی باشد؟احتمالات پیرامون این قضیه و موارد راهنمایی را میفرمایید؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام موضوع درگیری و پرونده قضایی ارتباطی با اداره کار ندارد و در صورت عدم پرداخت حقوق مزایای از سوی کارفرما ، کارگر می تواند با مراجعه به اداره کار کلیه حقوق و مزایای دریافت نشده را مطالبه کند