28 خرداد 1401

استنکاف فروشنده از تنظیم سند؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده از مسکن فرهنگیان آپارتمان خریدم تسویه حساب دادن ولی الان ۳۰ میلیون پول میخان تا سند بدن من چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در این زمینه توافقات فی مابین معتبر هست لیکن اگر چنانچه با وجود برگه تسویه حساب از تنظیم سند استنکاف می ورزند میبایست طرح دعوای حقوقی کنید تا دادگاه بدان رسیدگی کند البته میتوانید اظهارنامه ای ارسال دارید و اگر ظرف مهلت مقرر اقدامی نشد دادخواست الزام ب تنظیم سند را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید تا رسیدگی و رای مقتضی صادر گردد موید باشید