29 خرداد 1401

قیمومت پدربزرگ بعد از ازدواج دختر؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پدر من فوت کرده ، پدربزرگم قیمم شد
الان نامزد کردم میخواستم بدونم بعد از عقد پدر بزرگم هنوز قیمم هست یا نه ؟
زیر ۱۸سال هستم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ پدربزرگ پدری ولی قهری شماست و در صورت حیات ولی قهری کار ب نصب قیم نمیرسدمگر ولی در نظارت و رعایت مصلحت ب تشخیص دادگاه ناتوان باشد بنابر این تا رسیدن ب سن قانونی(۱۸ سال)جد پدری بواسطه ولایت قهری بر دیگر افراد اولویت دارد موید باشید