29 خرداد 1401

ازدواج با دختر در صورت مخالفت پدر؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من و دختری با وجود علاقه بسیاری که به هم داریم برای ازدواج اما با مخالفت پدر دختر مواجه هستیم و تصمیم به فرار کردن با همدیگه از خانه گرفته ایم ایا برای ازدواج بعد از فرار چه کار میتوانیم بکنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اجازه پدر برای ازدواج دختر باکره لازم هست لیکن اگر ب دلایل غیرموجه اذن ندهد فرار راه چاره نیست و چه بسا تبعاتی داشته باشد،میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اذن ب ازدواج را بطرفیت پدر ب ثبت برسانید تا دادگاه رسیدگی و در صورت مصلحت و تشخیص بر غیر موجه بودن ادله پدر اذن ب ازدواج دهد سپس میتوانید ازدواج کنید موید باشید