16 خرداد 1399

وجه التزام جهت عدم تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا رهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از فروشنده یه ملک رو خریدم و در مبایعه نامه برای سند وجه التزام گذاشتیم (روزانه۱۰۰هزار تومان) که اگر در موعد مقرر سند ندهد روزانه ۱۰۰ هزار تومان به بنده جریمه بدهد با توجه به اینکه فروشنده در موعد مقرر سند نداد وبا توجه به اینکه در مبایعه نامه شماره دفتر خانه جهت تنظیم سند ذکر نشده بود بنده نتونستم از دفتر خانه گواهی عدم حضور بگیرم سپس بنده بعده دوماه یه اظهار نامه فرستادم و به ایشان گفتم که در ظرف ۱۵ روز نسبت به تنظیم سند به نام بنده اقدام کنه البته تو اظهار نامه دفتر خانه ای رو مشخص نکرده بودم الان دو سال هستش که از این موضوع میگذره و از سند خبری نیست سوال بنده اینه ایا بنده با توجه به اظهار نامه ای که فرستادم میتونم وجه التزام رو از تاریخ تنظیم سند تا به امروز بگیرم؟با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام ابتدا باید شما به تعهدات متقابل خود عمل نموده باشید ،به فرض اینکه شما به تعهدات مندرج در مبایعه نامه عمل کرده باشید و با توجه به ارسال اظهارنامه و عدم اعلام آمادگی فروشنده مبنی بر تنظیم سند رسمی و عدم توافق و تمایل ایشان نسبت به تعیین دفتر اسناد رسمی جهت تنظیم سند،شما میتوانید خسارت وارده را وفق مبایعه نامه از تاریخ ابلاغ اظهارنامه فی مابین مطالبه نمائید. ضمنا با توجه به عدم اقدام حضرتعالی به مدت دو سال جهت طرح دعوی،تعلق خسارت از زمان تخلف و عدم وفای به عهد تا امروز !!محل تامل است .