18 خرداد 1399

انتقال چکدبه شخص ثالث

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده از یه فروشنده ملکی رو خریدم ویه چک از بابت تنظیم سند به فروشنده دادم و حین تحویل ملک تو پشت مبایعه نامه توافق کردیم که شرط وصول چک منوط بر تنظیم سند میباشد و رو ی چک تاریخ رو همزمان با تاریخ تنظیم سند گذاشتم و به فروشنده دادم البته روی چک هم نوشتم که از بابت تنظیم سند متاسفانه فروشنده در موعددمقرر ضمن اینکه سند به نام بنده تنظیم نکرد بلکه چک بنده را به شخص ثالث انتقال داده و شخص ثالث نیز در زمان مقرر به چکم برگشت زده است حالا راه چاره چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود در خصوص فرص سوال طبق ماده ۲۱۹قانون مدنی چک در قبال تنظیم سند است طرف تخلف کرده باید دعوی جلب ثالثعلیه ور در آن پرونده طرح نمایید