30 خرداد 1401

تاخیر تادیه پرداخت دیه از بیمه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
در مهر ماه سال 1395 خانوادم رو در سانحه تصادف از دست دادم(پدر،مادر،برادر و دو تا از خواهرام)جمعه ۵ نفر در ماه حرام هم بود.
بعد کلی رفت و آمد بیمه ایران حدودا فروردین یا اردیبشهت 1397پول رو برام واریز کرد.
حالا از یکی دوستان که تو دادگاه بود شنیدم که گفت میتونی بابت این تاخیر شکایت کنی و جریمه و خسارت تاخیر رو مطالبه کنی.
خواستم ببینم این صحت داره یا نه؟
اون موقع راننده کامیون مقصر بود و خواب رفته بود و گواهینامه هم نداشت.بیمه پول ار از صندوق به من داد تا بعد از راننده بگیره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرم محترم میتوانید جهت تاخیر اقدام نمایید اگر به نرخ روز پرداخت نشده باشد