30 خرداد 1401

مطالبه دستمزد و حقوق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادر ما در شمال ۳۴ سال کیلید منزلی را به او داده بودند و سرایه دار بودند اما سال ۹۸ فوت شدند خود صاحب ویلا هم سال ۱۴۰۰ فوت شد . صاحب ویلا سال ۹۳ ویلا رو به نام پسرش کرده است
حال ما میتوانیم سنوات ۳۴ سال کار مادرمان را کامل از پسرش بگیریم یا از سال ۹۳ تا ۹۸ را؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان مطالبه حقوق مزایا و سنوات به عنوان کارگر وجود دارد