31 خرداد 1401

امکان معرفی وکیل در شهر دیگر؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده سال 99پرونده داشتم اجرای احکام شهرستان بندرعباس پرونده بسته شد ولی حسابام هنوز مسدود هست همون موقع اجرای احکام نامه رفع توقیف حسابام رو داد منتها نبردم تحویل بانکهای شهرستان بندر عباس بدم تا حسابام رو باز کنن.خودم استان تهران شهرستان شهریار ساکن هستم اگه امکانش هست وکیلی باشه که در شهر بندرعباس این کاررو برای من انجام بده

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص میتوانید با متخصصین مربوطه در سایت ک در شهر بندرعباس یا حومه آن سکونت دارند اقدام ب مشاوره تلفنی و عنداللزوم تنظیم قرارداد غیر حضوری و اعطای وکالت نمایید همچنین در صورت عدم امکان این امر با پشتیبانی سایت تماس بگیرید و خواهان معرفی وکیل متخصص در شهر مربوطه شوید تا اقدام مقتضی را در جهت ایفای خواسته شما بعمل اورد موید باشید