01 تیر 1401

تجاری بودن ملک و عدم همکاری شهرداری

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده در سال ۹۸یک باب مغازه تجاری خریداری کردم در سند تک برگ که به نام بنده است قید شده کاربری تجاری .در برگ مفاساحساب شهرداری نفر قبل که خریداری نموده قید شده تجاری بعد از انتقال به بنده برگ مفاساحساب حساب شهرداری قسمت کاربری خالی است الان شهرداری اعلام میکنه که ملک شما تجاری نمی‌باشد لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید از طریق دیواندعدالت اداری به طرفیت شهرداری طرح دعوی نموده تا مشکل مرتفع گردد