02 تیر 1401

حق ارتفاق درمورد ملک بن بست

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

نمیدونم اصلا چی هست و از کی باید شکایت کنیم و حقوقی هست یا کیفری؟ فقط از افرادیکه کوچه رو بستن و بنگاه شکایت کردیم بابت الزام به تحویل راه عبوری ملک و منتظر جواب دادگاه هستیم.اگر نشد چه شکایتی کنیم و از چه کسانی ؟ممنون از وقتی که گذاشتید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم باید دادخواست حقوق ارتفاقی را به طرفیت مالک ان قسمت از راه عبوری که راه شما میباشد اقدام نمایید