03 تیر 1401

پرداخت خسارت در صورت عدم انجام‌تعهد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما یک آپارتمان را دو سال و دو ماه پیش فروختیم و قرار بود دو ماهه به طرف سند بدیم ولی بدلیل کرونا و برخی مسائل دیگر سند ما تازه اماده شده
در مبایعه نامه نوشته شده 120 متر مربع و انباری دارد و پارکینگ دارد به متراژ _ ( خط تیره کشده شده) به قیمت مقطوع 470 میلیون که 50 میلیون تومان از بابت تحویل و سند نگه داشته شده و همچنین برای هر روز تاخیر در تحویل و سند روزانه 100 هزار تومان جریمه نوشته شده
حال سند ما آماده شده و متراژ آپارتمان 114 متر خود واحد به اضافه 7 متر انباری شماره 2 و 8 متر پارکینگ شماره 3 دراومده
حالا طرف می گه باید جریمه های تاخیر منو بدی که با حساب اون میشه مبلغی نزدیک 72 میلیون
الان بهترین کار برای بنده چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه در قرارداد بابت هر روز تاخیر در انتقال سند خسارت تعیین شده است شما بایدخسارات قراردادی را بپردازید مگر اینکه ایشان در تاریخ انتقال سند جهت انتقال به دفترخانه مراجعه نکرده باشد. جهت دریافت راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام