03 تیر 1401

ارسال پرونده مدرسه فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | حضانت
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم یکساله که با دختر ۱۳ ساله ام به زادگاهش رفته الان به من میگه پرونده مدرسه شو بگیرم وبراش بفرستم ومن تو این مدت خیلی تلاش کردم برگردونم ولی نشد ،ایا این کار به صلاحه که پرونده رو براشون بفرستم ،لطفاراهنمایی بفرمایید.متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. ارسال یا عدم ارسال پرونده فرزندتان تاثیری در پرونده احتمالی طلاق شما نخواهد داشت بلکه جهت ادامه تحصیل فرزندتان بهتره پرونده را ارسال نمایید.