03 تیر 1401

عدم تخلیه مستاجر با انقضای قرارداد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام خدمت شما وکلای محترم بدلیل عدم همکاری مستاجر جهت تخلیه بدلیل انقضا قراداد وعدم پاسخگویی مستاجر ،اینجانب تقاضای راهنمایی دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با انقضای اجاره مستاجر میبایست با ارسال اظهارنامه اراده خود را مبنی بر تمدید قرارداد با افزایش اجاره بهای قانونی اعلام نماید لیکن اگر قرارداد منقضی شده و مستاجر نیز اقدامی در جهت تمدید نکرده میتوانید از شورای حل اختلاف محل وقوع ملک طرح دعوای صدور دستور تخلیه نمایید تا با رسیدگی و رای شورا نتیجه مطلوب حاصل شود بدوا اظهارنامه نیز میتوانید ب مستاجر ارسال کنید ک یا تعیین تکلیف نماید تا تخلیه کند موید باشید