03 تیر 1401

سوال در رابطه با درخواست طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید من ۶ماهه ک عقد کردم و ماه اول حامله شدم خانواده شوهرم با ازدواج ما‌مخالف بودن و شوهرم گفت ک بخاطر من قدرشون میزنه و تا منو نخوان خودشم‌نمیره ولی الان زده زیرش منو برده خونه خودم ماهی ۱۳ملیون حقوق داره ولی خرجی خونه با التماس گریه میده‌پول سونوگرافی و دکتر منو نمیده بعدم میگه باید مهریتو ببخشی و همشم خانوادش تو زندگیم دخالت دارن آیا میتونم ازش جدا بشم یا ن راهی دیگه ای واسه درست شدنش هس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. چنانچه زندگی براتون غیر قابل تحمل شده باشد از طریق ابزارهای قانونی میتونین جدا بشین