03 تیر 1401

تقسیم نامه بطور شفاهی...

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حجت اله شهبازبیگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. دوتا از ورثه از زن بزرگتر با ارایه تقسیم نامه به دادگاه کیفری مدعی تقسیم اراضی توسط پدرمان به سه قسمت در زمان حیاتش و واگذاری دو قسمت ان اراضی به انها شده.. که تقسیم نامه جعلی بود و حکم قطعی شش ماه حبس صادر شد.و تقسیم نامه جعلی امحا شد. حالا بعد از چند سال دوباره مدعی تقسیم با دادخواست حقوقی اثبات مالکیت به طور شفاهی پدرمان اراضی را به سه قسمت تقسیم کرده و دو قسمت را به انها داده با شهود شدن.. ۱_ با توجه به اینکه در تقسیم نامه جعلی کیفری که امحا شد قبلا مدعی تقیسم اراضی به۳ قسمت توسط پدر بودن و حالا با دعوای دادخواست حقوقی مدعی تقسیم اراضی به طور شفاهی توسط پدر به ۳ قسمت هستند. ایا ماهیت دعوای کیفری سابق با دعوای حقوقی جدید یکی هستند؟ ایا حکم تقسیم نامه جعلی سابق برابر ماده ۱۸ قانون دادرسی کیفری در این پرونده حقوقی تاثیر دارد شامل امر مختومه می شود یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به چیزی که مطرح نمودید، پرونده قبلی کیفری بوده و حکم خورده ولی پرونده الان حقوقیست و نحوه دعوی فرق میکنه، ولی برای رد شدن دعوای حقوقی الان، میشه حکم کیفری رو در دادگاه حقوقی ارائه کرد، وبا این اوصاف قطعا دعوا رد خواهد شد.