03 تیر 1401

استرداد قولنامه از وراث صاحب املاک

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خسته نباشید
پدر بزرگ بنده خیلی وقت پیش زمینی به متراژ 6هزار خریده بود از شخصی که مبلغ پول رو دریافت کرده بود فقط مبلغ خیلی کمی باقی مونده بود که مشاوره املاک قولنامه رو پیش خودش گذاشته بود تا بقیه مبلغ بعداز مدتی صاحب املاک فوت می‌کند و کسی که زمین رو فروخته قبول نمیکنه و اجارنامه معلوم نیست کجاست چجوری میشه پیگیری و شکایت کرد باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم جهت دریافت قولنامه به طرفیت وراث املاک اظهارنامه ارسال تا ارائه نمایند درضمن میتوانید به اتحادیه مراجعه تا از طریق تماس با احدی از وراث قولنامه را دریافت نمایید درنهایت با ارسال اظهارنامه طبق واریزی از فروشنده بخواهید تا همکاری نماید