04 تیر 1401

نحوه اجرای حکم الزام ب تمکین؟

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. بنده زوجه هستم در دادگاه تجدید نظر دوباره رای عدم تمکین به نفع زوج داده شده حالا من باید چکار کنم خودم چه زمانی باید برگردم به منزل همسرم اگه اجازه ورود نداد یا مورد اذیت قرار گرفتم چکار کنم توروخدا کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ پس از حکم قطعی تمکین و صدور اجراییه و ابلاغ ان ب شما اصولا ده روز جهت بازگشت ب زندگی مشترک و تمکین از زوج مهلت دارید هرزمانی میتوانید برای تمکین مراجعه و لزوما با هماهنگی اجرای احکام و مامور اجرا مراتب بازگشت ب منزل مکتوب و در پرونده اجرای احکام ذکر شود همچنین زوج نمیتواند از حضور شما در منزل ممانعت کند اگر چنین کرد با کلانتری تماس گرفته مورد را صورتجلسه و در اسرع وقت شکایت کیفری ترک انفاق از طریف دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید ترک انفاق جرم بوده و مجازات دارد ضمنا هرگونه اذیت و ازار دیگر نیز با تحصیل ادله محکمه پسند قابل شکایت و از طریق مراجع قضایی قابل پیگیریست موید باشید