04 تیر 1401

اثبات وقوع عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگواران.ممنونم ازسایت خیلی خوبتون.منو وهمسرم عقدشرعی کردیم ۶ماه پیش که فقط درغقدنامه میزان مهریه مشخصه.الان که ثبت واقعه ازدواج رو در دادگاه دادم میتونم حق حبس.حق مسکن روهم درخواست بدم در دادگاه؟واینکه تاریخ ثبت عقد درشناسنامه از تاریخ صدور حکم میباشد؟بعضی ازهمکارانتون گفتن ازتاریخ صدورحکم.بعضی ازهمکاران ازتاریخ ثبت درعقدنامه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی از تاریخ ثبت در عقدنامه،ثبت حق مسکن میبایست در عقدنامه درج شود.