04 تیر 1401

اختلافات خانوادگی بین زوجین

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
به خاطر اعتراض به خیانت های پی در پی همسرم و اعتراض من به این اخلاق ایشان بعد از ۳۱ سال زندگی در خرداد گذشته مرا مورد ضرب وشتم و توهین و تهمت قرار داد و از منزل بیرون کرد.بدون پرداخت نفقه و حق مسکن و حتی اجازه ی برداشتن وسائل مورد نیاز برای زندگی ،از منزل رو نداد
من قبل از خروج مهریه ام که ۳۰ سکه طلا می باشد را از سکه های که در منزل موجود بود برداشتم و همسرم اطلاعی از این جریان ندارند، از نظر شرعی و قانونی کار من ایراد دارد؟
در ضمن یک خودرو سانتافه که ۸ سال پیش یکی از پیمانکاران شرکت نفت به خاطر کاری که همسرم برای ایشان جور کرده بود بعنوان قدردانی به همسرم تقدیم کردند!!! البته من بعدا از ماجرا خبردار شدم.همسرم برای اینکه شرکت متوجه نشود خودرو رو بنام من سند زد.در حال حاضر سند خودرو ذکر شده به نام من می باشد.چنانچه بدون طی مراحل قانونی و شکایت و دردسرهای بعدی ش خودم خودرو رو از پارکینگ بردارم و به محل زندگی جدیدم ببرم از نظر قانونی دچار مشکل خواهم شد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به مشکلات مطروح باید پرونده شما دقیق تر بررسی شود که چگونه انتقال صورت گرفته و آیا قراردادی نوشته شده یا خیر درصورت نیاز به راهنمای بیشتر از تماس تلفنی استفاده نمایید