05 تیر 1401

اجرای حکم الزام ب تمکین چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بعد دادگاه تجدیدنظرتمکین که دوباره رای به نفع زوج داده شد زوجه باید چه کند چندروز مهلت دارد تا به خانه همسر برگرددمراحل کار بعداز رای قطعی چگونه است چقدر طول میکشد پرونده به دادگاه بدوی برگردد با سپاس.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ پس از قطعیت رای زوج بعنوان محکوم له از دادگاه تقاضای صدور اجراییه میکند و ب زوجه ابلاغ میشود ک ظرف مهلت ده روز جهت تمکین اقدام کند زوجه طی این مدت میتواند با هماهنگی اجرای احکام ب منزل مشترک مراجعه و مراتب توسط دادورز اجرای احکام یا ماموران کلانتری صورتجلسه شود در اینصورت زوجه ب رای دادگاه بصورت قانونی عمل کرده لذا ناشزه نخواهد شد بعد از قطعیت رای زوج هرزمانی میتواند برای اجرای حکم اقدام کند لذا زمان زیادی نخواهد برد موید باشید