05 تیر 1401

با قطعیت رای تمکین چه زمانی ب منزل مراجعه کنم؟

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام زوجه هستم دادگاه تجدید نظر به نفع زوج داده شد من باید چکار کنم کی به منزل همسرم بروم ایا باید کسی را همراه خودم ببرم برای شاهدی؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن سلام مجدد؛ با قطعیت رای صادره برای اجرای ان منتظر ابلاغ اجراییه باشید ب شما ابلاغ میشود سپس با هماهنگی از طریق اجرای احکام شعبه صادرکننده رای ب منزل خود مراجعه و مراتب را ب صورتجلسه مامور اجرای احکام در اورید نیازی ب حضور شهود نبوده و صرف صورتجلسه تمکین توسط مامور کفایت هست موید باشید