05 تیر 1401

مطالبه حقوق کارگری و دستمزد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اینجانب درمعدن مس سرگز اسفندقه جیرفت جهت پیمانکاری وحیدشیروانی زیر نظر مهندس نهاوندی از ۲۷ برج شش سال گذشته الی اوایل برج۲ کار کردم و سپرست خانوار هفت نفری یتیم بیسرپرست هستم که جهت دو کامیوندار بنا هاشمی و ابوذر کریمی موسایی ازجان خود دردوشیفت کار کردم مقدار۲۴ میلیون مزدم پرداخت نکردن وداشتن پاپوش برام میساختندوبدون پول کرایه ماشین اهل شیراز هستم ازمعدن بیرون کردن با بدرقه نگهبان فقط بخاطر طلبم وصول کردم نه عیدی به ما دادن نه مبلغ اضافی که تو عید بنده یکماه کامل وایسادم الان مادر پیرم احتیاج به تعویض باطری قلب دارد ده میلیون پول نزولی گرفتم جهت پیش پرداخت یهباطری قلب دوسانت هست ۳۲میلیون درمیاد بهمن گفتن شما برو من واریز میکنم مهندس نهاوندی حالا دارن منو پاس میدن میگه تا بیستم پول نیست منالاندوگاهه جای دیگری نیکشهر چابهار کار میکنم‌این همه هزینه ایاب و ذهاب میشه نه راه میدن بری داخل نه مشکلمون برطرف میکننمادرم هم حالش وخیمه ۲۴تومن طلب دارم کسی جوابگو نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه شما به عنوان کارگر برای پیمانکار کار میکردبن میتوانید علیه پیمانکار در اداره کار شکایت نمایید چنانچه خود شما پیمانکار معدن بودین میتوانید علیه معدن دادخواست حقوقی بدهید