05 تیر 1401

تقسیم ارث پدر فی مابین فرزندان دختر و پسر

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما۵برادرو۳خواهربودیم که قبلش پدرمادرفوت شدندبعد۱برادرو۱خواهرفوت شدندالان ارث پدر مساوی تقسیم می‌شود یا پسرواردختروار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ارث پدر مرحوم هم چنان فی مابین فرزندان در قید حیات در زمان فوت ایشان و به صورت پسر دو برابر دختر تقسیم می گردد .سهم خواهر و برادر فوت شده نیز به سایرین تعلق خواهد گرفت. موید باشید