05 تیر 1401

عدم پرداخت چک های برگشت شده و اقدامات قانونی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت شما من تا قبل از سال ۹۸با یه شرکت کار میکردم ولی به دلایلی که کم آوردم ونتونستم چکهایی که دست این شرکت داشتم رو پاس کنم و الان حدود ۸۰میلیون چک دستشون دارم که مربوط به سال ۹۶واوایل۹۷هستش بعضی ها برگ خوردن ولی بعضی ها هنوز برگ نخورده آیا میتونم رو چک‌ها اقدام کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وجود چک در دست دارنده یا همان شرکت دلیلی بر بدهکاری شماست و برگشت خوردن تعدادی از چک ها در حال حاضر مشکل خاصی ایجاد نمیکند لیکن در صورت مطالبه حقوقی چک توسط شرکت از شما در مراجع قضایی ،حضرتعالی باید دلیلی بر پرداخت یا سقوط (منتفی شدن )دین خود ارائه نمایید ،در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهید شد . بنابراین شرکت می‌تواند روی چک های برگشت خورده شما اقدام قانونی نماید ،بهتر است وارد مذاکره شده و تقاضای مهلت جهت پرداخت وجه چک ها نمایید موید باشید