24 خرداد 1399

طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر. من ۲۸سالمه و۵ساله که ازدواج کردم بچه هم ندارم. شوهر من بددل وشکاکه همیشه نسبت به من سوظن داره وفکر میکنه من باکسی دیگه دررابطه ام وبارها بهش اثبات کردم که این فکرای مسموم تخیلاته توعه تا چندوقت خوبه ولی باز شروع میشه منم خسته شدم از زندگی ای که همش باید خودمو ثابت کنم به طرفم و شب ونصف شب یاگوشبمو بی خبر چک میکنه یا خونمو چک میکنه یا تمام لباسامو وحرفای رکیک بهم میزنه وکلا خط قرمز تمام حرمتهارو رد کرده ...😔من فقط حس تنفر دارم بهشون وادامه زندگی زجر آوره اما هربار خواستم جدابشم ازش گریه وزاری راه انداخته و نگهم داشته به اجبار...خانوادمم میدونن واین بار آخر ازم خواستن یه باردیگه بهش فرصت بده...من واقعا حسی به این آقا ندارم دیگه واجبار منو نگه داشتن 😭 میشه کمکم کنید من باید چه کنم چکار کنم راضی بشه ازهم جدابشیم چون این زندگی جز رنج چیزی نداره من قصدم جداییه والان منتظر یه تلنگرم که فورا برم اقدام کنم وهیچ تعلق خاطری نسبت به این زندگی ندارم انقققققدر که خستم😔😔😔 ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام. بایستی یکی از شروط 12گانه مندرج در عقدنامه برای شما تحقق گردد تا بتوانید دادخواست طلاق تقدیم نمایید. با الفاظ رکیک و توهین صورت گرفته از جانب زوج میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید و یا اینکه با اثبات عسر و حرج دادخواست طلاق مطرح نمایید